1
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP INDIJAN VELS: Đoković se prvo mučio pa razbio Nadala za finale

Objavljeno: 19.03.16 u 23:47

Novak Đoković u dva seta (7:6 (7:5), 6:2) pobedio Rafaela Nadala i zakazao finalni duel sa Raonićem

Đoković je loše počeo meč i dopustio Nadala da odmah napravi brejk. U trećem gemu Novak uzvraća brejk i u narednom dolazi do 2:2. Nastavak prvog seta doneo je velika uzbućenja. Novak je ispustio dve brejk šanse. Kod rezultata 5:4 prvi „reket“ sveta je mogao da set privede kraju, ali je Nadal uspeo da se izvuče.

Otišlo se u taj brejk, koji je, takođe, bio neizvestan. Đokoivć je imao prednost od 4:2 i 5:3, ali je Španac došao do 5:5. Ipak Novak osvaja dva naredna poena i dobija prvi set posle 70 minuta igre.

U drugom setu Đoković je konačno upseo da diktira tempo i nametne svoju igru. Početak je rezultatski ličio na onaj iz prvog seta, ali je onda najbolji igrač sveta uspeo da ostvari dva brejka i plasira se u finale mastersa u Indijan Velsu.

Protivnik Đokoviću, u finalu će biti Kanađanin Miloš Raonić, koji u polufinalu bio bolji od Davida Gofana sa 2:1.

 

0
0

1 Komentara

  1. Jednoga dana deca celog sveta ucice o velikom sampionu iz male zemlje koji je pokorijo celi teniski svet. ZVAO SE NOVAK,VELIKI NOVAK DJOKOVIC IZ MALE PONOSNE ZEMLJE SRBIJE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter