4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZADUŽIO OPREMU: Bivši fudbaler Partizana u Čelsiju (FOTO)

Objavljeno: 18.03.16 u 19:20

Nekadašnji fudbaler Partizana pohvalio se na društvenim mrežama da je konačno došao tamo gde je i želeo.

Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala Danilo Pantić vratio se u redove Čelsija, baš kao što je i poželeo pre nekoliko nedelja.

Nezadovoljan statusom u holandskom Viteseu gde je bio na pozajmici iz londonskog kluba, mladi fudbaler je zahtevao da se vrati u Englesku gde će do kraja seezone sam trenirati sa klubom sa kojim je pod ugovorom.

 

The first time in this clothes , wonderful feeling ????

A photo posted by @panticdanilo on

Podsećamo da je Pantić svojevremeno odbio da potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom kako bi nakon punoletstva imao mogućnost da izabere novi klub, a izbor je pao baš na Čelsi.

Ove sezone 19-godišnji Rumljanin je odigrao samo šest utakmica u dresu Vitesea i to svaki put je ulazio sa klupe za rezerve.

0
0

4 Komentara

  1. Koliko zlobe u predhodnim komentarima.Pustite decka na miru .gde su to partizanovi igraci poslednjih 15 god.napravili karijeru u velikim klubovima.ja se nesecam poslednji je bio mijatovic podsetiteme.ili time sto napadate decu lecite svoje komplekse ,ubedjen sam da nikad svoju decu nebi ste ostavili u partizanu ako imaju mogucnosti da odu preko.

    0
    0
    Odgovori
  2. On je svoje odigrao, mislim sto se tice njegove bolesne maste! Ziv on bio tatici svome! A moglo je da bude svetski sa Partizanom da poraste, da fudbalski izraste i bude ono sto su mu predvidjali. Slikaj se mali slinavi, to je najvise sto mozes da uradis! Nema od tebe nista….nadji Radonjica i pozovi Zivkovica , kupite njivu kod Rume, pa u biznis. Mozete krmad da uzgajate, to vam je izgleda sudjeno. Zanimljivo, sto duze ostanes u Partizanu to bolje prodjes u karijeri…razmisli mali umisljeni Celzijev dodavacu lopti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter