0
Evrokupovi

FOTO: KICKER.DE

NEVEN SUBOTIĆ: Baš je dobro videti ga opet!

Objavljeno: 18.03.16 u 18:50

Sudbina je htela da se u četvrtfinalu Lige Evrope sastanu Liverpul i Borusija iz Dortmunda, sadašnji i bivši klub jednog od najomiljenijih evropskih trenera Jirgena Klopa.

Novom susretu sa sjajnim nemačkim stručnjakom raduje se bivši srpski reprezentativac Neven Subotić, koji jedva čeka duele sa Liverpulom, klubom sa kojim ga mnogi povezuju.

– Uzbuđen sam što ću ponovo videti Klopa. Radili smo zajedno devet godina i bilo nam je sjajno. Svi u Dortmundu smo uzbuđeni što ćemo igrati protiv njgovog kluba. Definitivno će biti sjajno videti ga opet – rekao je Neven Subotić.

Oduševljenje nije krio ni Jirgen Klop, koji kaže da će se vratiti u grad za koji ga vežu lepe uspomene.

– Mnogo sam srećan zbog žreba. Vraćam se u grad za koji me vežu lepe uspomene. Ovakvu priču može samo fudbal da napiše. Verujem da će atmosfera u obe utakmice biti sjajna atmosfera. Radio sam tamo sedam godina i neće mi biti lako kada ponovo vidim sve te ljude. Nadam se da ja neću biti u centru pažnje, već igrači na terenu – istakao je Jirgen Klop.

Mečevi četvrtfinala Lige Evrope na programu su 7. i 14. aprila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter