0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Nadamo se još jednom iznenađenju

Objavljeno: 18.03.16 u 15:02

Posle sjajnog trijumfa u Podgorici i nanetog prvog poraza Budućnosti VOLI na domaćem terenu ove sezone u ABA ligi, košarkaši Mega Leksa imaju meč loptu za finale. Drugi meč polufinalne serije koja se igra na dve pobede, zakazan je u hali PSC “Pinki” u Sremskoj Mitrovici za subotu 19. mart od 21 čas a karte za meč su rasprodate već prvog dana prodaje u četvrtak.

Mega i na ovom meču zbog težih povreda neće moći da računa na Jaramaza, Kabu i Aranitovića ali je sigurno da će, kao i u Podgorici, igrači Mege dati sve od sebe da naprave još jedno veliko iznenađenje i izbace lidera ABA lige posle ligaškog dela.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević ističe da je Budućnost, i pored pobede Mege u Podgorici, i dalje favorit:

– Budućnost je favorit i u ovom meču a njihov poraz u Podgorici je pokazao da ne pobeđuje uvek bolji tim. Mi se nadamo da ćemo moći da napravimo još jedno veliko iznenađenje i pobedom u subotu da se plasiramo u finale, što bi bio fantastičan rezultat za našu mladu ekipu, izjavio je Milojević.

Polufinalna serija se igra na dve pobede a Mega je u prvom meču u Podgorici slavila sa 81:85. Mega Leks i Budućnost VOLI su se do sada sastajale sedam puta u regionalnom takmičenju, a trenutni skor je 4:3 za Budućnost.

Nikola Janković se prvo osvrnuo na meč u Podgorici:

– Napravili smo veliko iznenađenje i došli do pobede koja posebno dobija na težini imajući u vidu probleme sa povredama zbog kojih nam nisu igrali Jaramaz, Kaba i Aranitović. Nismo puno slavili pobedu jer je to tek prvi korak već smo se koncentrisali na naredni meč, rekao je Janković i nastavio:

– Budućnost je izuzetno kvalitetna i iskusna ekipa i od njih očekujemo reakciju u ovom meču, još veću borbu i motivisanost. Potrebno je da odgovorimo još jače sa agresivnom odbranom, da uđemo koncentrisani i hladne glave u utakmicu i verujem da uz pravi pristup, možemo da dođemo pobede koja bi bila još jedna potvrda sjajnih rezultata u ovoj sezoni i koja bi nam izuzetno značila, završio je Janković.

Za utakmicu u subotu su predviđene dve nagradne igre. Pre utakmice i u pauzi između prve i druge četvrtine će u publiku biti ispucavane majice iz specijalnih sportskih pušaka, a srećni gledaoci koji ih uhvate će dobiti nagrade. Gledaoci koji uhvate obeležene Roda majice će imati priliku u poluvremenu da šutiraju na koš za Roda nagradne pakete. Takođe, generalni sponzor Mege, Leks Group je u okviru proslave 60 godina brenda Faber, pripremio poklone za srećne gledaoce koji uhvate majice, 6 Faber aspiratora.

Utakmica Mega Leks – Budućnost VOLI je zakazana za 19. mart od 21 čas u hali PSC Pinki u Sremsko Mitrovici. Direktan prenos utakmice je obezbeđen na TV Arena Sport i na drugom kanalu Radio televizije Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter