0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAVE VIŠE NISU AKTUELNE: Surdulica ima igrača za bivšeg evropskog prvaka

Objavljeno: 18.03.16 u 13:47

Naljutili su se žestoko u Surdulici na trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića zbog opaske koju je uputio pred duel sa Radnikom u prvom delu sezone, a u kojoj su glavnu ulogu igrale krave koje bi stranci crveno-belih mogli da vide.

Međutim, to nije više tema pogotovo otkad radnik pod trenerskom palicom Miloša Veselinovića pruža odlične partije i bori se za plasman u plej-of.

Jedan od najzaslužnijih za to je i 19-godišnji internacionalac iz Gane Samuel Ovusu koji je na 21 utakmici postigao četiri gola i imao je dve asistencije.

Sve to nije promaklo skautima PSV-a iz Ajndhovena koji će prema saznanjima Sportskog žurnala u subotu posmatrati utakmicu u Surdulici u kojoj Radnik dočekuje lučansku Mladost.

Holandski klub je pre dva dana eliminisan iz Lige šampona pošto je posle dve utakmice osmine finala poražen od madridskog Atletika i to posle slabijeg izvođenja penala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter