5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI SE DOKAZATI VEČERAS: Jović na radaru španskog kluba?

Objavljeno: 18.03.16 u 20:28

Plejmejker Crvene zvezde, Stefan Jović biće večeras u centru pažnje lokalnih medija.

Naime, kako prenosi La Opinion, Unikaha je zainteresovana da seldeće sezone u svoje redove dovede Stefana Jovića. Đoan Plaza ima veliki problem na poziciji organizatora igre, pošto je Stefan Marković teže povređen, a Demarkusu Nelsonu ističe ugovor na leto i verovatno mu neće biti ponuđen novi. Alternativa Amerikancu je Nemanja Nedović, ali se naš reprezentativac nije baš najbolje uklopio u sistem tima iz Malage.

Kako se Unikahina epizoda u Evropi ove sezone završava, Plaza je rešio da na vreme krene sa sastavljanjem ekipe za sledeću sezonu. Prva želja je Stefan Jović, a kao potencijalno pojačanje pominje se još Bredli Vanamejker iz Brose Bakseta.

0
0

5 Komentara

  1. Pocetkom marta kada je odigrao zadnju utakmicu u ABA ligi Partizanu je do kraja sezone ostalo svega 10-tak utakmica,bruka znaci doveli Velickovica da odigra 10 utakmica to mi neide u glavu da institucija zavrsava sezonu krajem februara

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter