1
Domaći fudbal

STRANAC KOG SU GROBARI VOLELI: U Partizanu mi je bilo najlepše!

Objavljeno: 17.03.16 u 16:37

– Nigde nisam imao bolji odnos sa gradom i navijačima.

Bivši štoper Partizana Ivan Ivanov trenutno igra za Lokomotivu iz Plovdiva, ali ipak, za bugarski „Dilema sport“ nije krio da mu je u Partizanu bilo najlepše:

– Profesionalno mi je bilo najbolje u Bazelu, pošto smo igrali Ligu šampiona. Ali privatno? Partizan! Dve veoma jake godine, sjajan odnos sa igračima, klubom, gradom, navijačima… definitivno sam u Beogradu bio najsrećiniji.

Upitan za snagu liga u kojima je igrao, na prvo mesto stavio je rusku:

– Posle nje, na red bi došla Švajcarska, a Srbija i Bugarska su nešto slabije, mada su međusobno slične po snazi.

Pokušao je da se istakne u Njujork Sitiju, ali nije mu pošlo za rukom:

– Dve godine sam bio van terena, nedostajalo mi je i brzine i snage… oni su mnogo spremni, brzo se igra, mnogo dinamičnije nego u Evropi, zaključio je Ivanov.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan je napravio gresku sa zivkovicem ali zato treba sada da se ispravi i to tako sto bi vucicevicu usketu i njegovom sinu ponudio nepristojnu ponudu da potpise za partizan da se sa babovicem iz ofk iso dogovori i ponudi uslove koje nebi u sr ji niko mogao pruziti e to bi bio nacin dobrog poslovanja i ispravljanja gresaka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter