0
Evropske lige

ROJ KIN OPLEO PO ‘GRAĐANIMA’: Ne bih gledao Siti ni u svom dvorištu

Objavljeno: 17.03.16 u 17:53

Nekadašnji vezista Mančester junajteda ocenio je šanse Mančester Sitija u Ligi šampiona kao „beznadežne“ jer smatra da igrači ovog kluba nemaju pravi stav kako bi stali pred najjače timove u borbi za vrh evropskog klupskog fudbala.

Siti je izborio plasman u poslednjih osam Lige šampiona po prvi put u klupskoj istoriji nakon pobede ukupnim rezultatom od 3:1 u duelu sa kijevskim Dinamom, ali je njihov nastup u revanš meču u utorak veče koji je završen bez golova, prema Kinu bio neubedljiv.

Kin je u svom maniru zadao par niskih udaraca igračima Sitija koji ne igraju onako kako se to on njih očekuje.

– Prethodne nedelje, mogli smo da vidimo njihov nastup protiv Liverpula, Noriča i Kijeva i gledanje tih mečeva bilo je pravo mučenje. Protiv Kijeva, možete reći da su teži deo posla obavili u prvom susretu, ali među igračima mora da postoji odgovornost da izađu na teren i daju sve od sebe, no kada je Siti u onakvom raspoloženju, ne bi ih gledao gledao ni da igraju u mom dvorištu, izjavio je Kin na sebi svojsvten način.

– Vrlo loš stav, vi i dalje morate imati želju da izađete i dobijte meč protiv Kijeva. Ko god misli da Siti može da osvoji takmičenje, nalazi se u zemlji Nedođiji, dodao je kontroverzni Irac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter