2
Košarka

FOTO: STARSPORT

DOK TRAJE PAUZA: Šta rade košarkaši Partizana? Neki su tu, neki u inostranstvu (FOTO)

Objavljeno: 17.03.16 u 19:37

S obzirom će završnica domaćeg prvenstva da bude odigrana tek u mamu i junu košarkaši Partizana dobili su skoro dvomesečni odmor.

Kako je vrlo teško održavati formu u tolikom vremenskom periodu, a bez takmičarskih utakmica, pojedini igrači su dobili slobodnu nedelju, a među njima je i Kevin Džons.

Kako mu je to vreme verovatno kratko za odlazak u Ameriku Džons je odlučio da poseti svog kolegu sa koledža Vest Virdžinija Darila Brajanta koji trenutno nastupa za Mens Sana Sijenu, koja se takmiči u drugoj ligi Italije.

Boravak u Toskani dobro će doći krilnom centru Partizana da napuni baterije i ptpuno spreman dočeka nove izazove u crno-belom dresu.

0
0

2 Komentara

  1. Pa nije valjda da ce i Partizan igrati vuckocolic ligu? sramota nevidjena ,pa i Partizan je igrao top16 i polufinala aba lige , pa je liga igrana odmah u martu,cemu ovo sve. Pa zar sada stvarno neko moze da kaze da nema namestanja i stelovanja kako covicu odgovara,da se njegovi ne premore previse,sramota velika sta ti Partizane dozvoljavas

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim da si neupucen. Taj isti tvoj Partizan je glasao da se liga igra u maju i junu, dok je Zvezda bila za to da se odmah pocne domace prvenatvo. Prvo proveri pa onda tek pocni da pljujes po drugima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter