11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE U SRBIJI IGRAO BOLJI OD NJEGA? Lučova magična levica ponovo u ‘akciji’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.16 u 15:18

Sudeći po snimku, Ibanjezove slobodnjake je praktično nemoguće odbraniti.

Na Instagram nalogu Crvene zvezde našao se snimak koji pokazuje kako Luis Ibanjez ‘namešta’ nogu. I zaista, nakon ovoga, postavlja se pitanje – da li je Ibanjez najbolji izvođač slobodnih udaraca koji je igrao u Srbiji?

Pogledajte i procenite…

0
0

11 Komentara

  1. valjda ce igrati ceo tim zvezde kvalifikacije lige sampiona nadam se da nece rasprodati ceo tim pa da igra sa petlicima kvalifikacije

    0
    0
    Odgovori
  2. A mihajlovic, prosinecki…??? Oni nisu igrali u srbiji?! Osim ako vreme SFRJ ne ukljucuje srbije ali i posle raspada bilo je dobrih izvodjaca. Ovo nije vise noemalno kakve naslove dajete na portal ili vise nema pametne teme da bi je objavili? Izvinite ako sam previse direktan

    0
    0
    Odgovori
  3. Kobac kao i 90 posto ljudi sto postavljalju komentare ti si postavio komentar posle samo procitanog naslova , ne pise da je on „najbolji igrac u srbiji“ vec da je „najbolji izvodjac slobodnih udarca u srbiji“ , sto malo ko moze da demantuje . Koliko se secam Viera i Cleo nisu nikad izvodili slobodne udarce za svoje klubove

    0
    0
    Odgovori
    • A naslov teksta je nebitan. I da, igrali su i bolji igraci i bolji izvodjaci slobodnjaka. Decko je ok, ali daleko od igraca tipa Mihajlovic, Mijatovic, Prosinecki, itd, nemojte da stalno uzdizemo strance kao da mi nikada nismo imali igrace koji znaju sa loptom, pa i sada imamo koliko hoces talenata, samo sto nemaju strpljenja vec jure da odu preko grane i tamo nestaju jer su neiskusni za evropu.

      0
      0
      Odgovori
    • i da, zaboravih mozda i najboljeg igraca u zemlji, ja ti kao veliki grobar kazem da je PIKSI bog za sve ove danasnje. O mojoj rani Manceu ne mogu da pricam, jer nazalost nije poziveo dovoljno dugo da pokaze sve sto je mogao, a mogao je puno.

      0
      0
      Odgovori
    • Jer se naslov ne uzima za ozbiljno? To čisto onako da pročitam iz dosade ili sta? I tebi evo da kažem pročitao sam ceo tekst ali mi naslov naj vise zasmetao!

      0
      0
      Odgovori
  4. @Kobac, druze, da si procitao tekst video bi da pise „najbolji izvodjac prekida“, al ti izgleda samo citas naslove i gledas slike/klipove

    0
    0
    Odgovori
  5. Nemoj da ste smešni! Bruka te samu Srbiju ako je ovo najbolji igrač ikad. Pored toga vredjate druge strance poput Partizanovog Clea ili sadašnjeg Vieire u Zvezdi. Jeste dobar ali kad nije uspeo u Dinamo Zagreb pa kakav je ondak nas fudbal? Znaci najgori u Regionu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter