5
Domaći fudbal

BOJAN OSTOJIĆ PRED SUSRET SA PARTIZANOM: Neka su oni favoriti, mi gledamo naše šanse

Objavljeno: 17.03.16 u 14:48

Mnogo toga u igri odbrane Čukaričkog zavisi ove sezone od Bojana Ostojića. Jedan je od standardnih u zadnjoj liniji kluba sa Banovog brda. Veliki test imaće u nedelju, kad u goste dolazi aktuleni šampion Partizan.

– Obe ekipe se nalaze u poziciji gde im je svaki bod značajan. Spremni smo za „klinč“ sa Partizanom. Gostima prepuštamo ulogu favorita koju zaslužuju. Pokušaćemo da iskoristimo naše šanse kako bismo na kraju bili bolji rival. U prvom delu sezone bili smo uspešni protiv Partizana, ali se to zaboravlja i pred ovu utakmicu nema apsolutno nikakvu važnost. Svaki meč je priča za sebe, rekao je Ostojić posle današnjeg treninga koji je bio u podne na Banovom brdu.

Partizan je do sinoć bio u nizu od tri pobede. Spartak je uspeo da odoli u prvom meču polufinala Kupa koji je sinoć završen rezultatom 0:0 u Humskoj.

– Taj rezultat ne sme da zavara. Partizan je Partizan i uvek je opasan. To je jako kvalitetna ekipa. Moramo pre svega da gledamo nas i da svaki pojedinac koji bude na terenu pruži sve od sebe kako bi ekipa bila što bolja, objasnio je Ostojić.

Čukarički je ove sezone promenio dvojicu trenera prvog tima, Vladana Milojevića i Zorana Popovića. Kod obojice je mesto jednog štopera uvek bilo predviđeno za Ostojića koji je svojim učinkom na terenu to poverenje opravdao.

– Konačno smo protiv Javora prekinuli taj niz bez pobede u šampionatu. Nije lako kad se utakmica završi loše po vas, jer znate koliko ste pre toga truda i napora uložili kako biste se posle 90 minuta radovali. Za nas je taj meč protiv Partizana izuzetno važan iz više razloga. Dolazi nam u goste klub sa velikim ugledom protiv kojeg u poslednje vreme beležimo pozitivne rezulate. Borimo se za vrh tabele i jedan od direktnih rivala je baš Partizan posle kojeg imamo gostovanje u Lučanima koje će takođe biti vrlo teško. Mladost nas je pobedila na Banovom brdu… Ova ekipa Čukaričkog konačno mora da pokaže da je spremna da u kontinuitetu ostvaruje dobre rezultate, smatra iskusni štoper.

Nedavno je prvi tim od Zorana Popovića, koji je nasledio Vladana Milojevića, preuzeo Milan Lešnjak?

– Mislim da nam je pauza baš zbog toga najviše prijala. Imali smo više vremena da se upoznamo sa njegovim sistemom rada. Za sada nam dobro ide, prilagodili smo se brzo zahtevima novog šefa. Milan Lešnjak je dugo u klubu, tako da smo otprilike mogli da naslutimo šta nas očekuje, zaključio je Ostojić koji je u Čukarički stigao leta 2013-te godine.

Ima 32 godine. Ove sezone je odigrao 28 utkamica za Čukarički u svim takmičenjima. Bio je strelac jedinog gola u pobedi protiv Rada na Banjici.

0
0

5 Komentara

  1. @Istina, ti bas volis stilske figure, ali nemas talenta za to! Idi ti u svoju rupu i tamo guguci, golube pos..ni. Zaboravi na nas, mi smo za vas Kosmos!
    A ovi iz malog Cukice, samo neka se sepure… tako je i Radnicki mislio pa je popio dva poraza. Vidim i da Spartak dize glas za sve vas, a mi bas volimo takve, zapamtite da ce Spartak popiti najmanje tricu u svojoj ergeli.
    Sto se tice nedeljnog meca, voleo bih da nas napadnu, ovaj Ostojic izaziva sudbinu…>>! Ja u tom klubicu vidim dva dobra igraca, mozda bi i bili dobri i za veliki Partizan,makar kao rezerve.Za jednog znate, ali nam ne treba i o njemu je bilo govora u proslom prelaznom.Banda je ostao hvala bogu i na desnom beku smo bas dobro pokriveni. Drugi je ganci i kao takav ne dolazi u obzir, neka ide u rupcagu, tamo doduse nema ni za caja, ali ljubav je ljubav, pa neka izvoli. Sve u svemu, vreme je da Cukica dobije cuku, odnosno cvrgu, ali bas dobru. Ocekujem najmanje dva gola razlike za Partizan! Jer je Radnicki bio bolji tim i u boljoj formi od Cuke sad a Partizan bas voli one koji se umeju da napenale!

    0
    0
    Odgovori
  2. Na osnovu kog kriterijuma da oni budu favoriti na vasem stadionu?Imate kvalitetnije igrace,kao i ceo tim,dobili ste ih u zadnjoj medjusobnoj tekmi,iako su ih sudije castile sa dva nepostojeca penala a iskljucile su vam i igraca na paravdi boga i to na njihovom pasnjaku.Tada su i imali dva solidna igraca u timu a sad nemaju ni poluigraca,ni trenera,niko ih i ne gleda od navijaca,dno dna od kluba a vi bi ste da im prepustite ulogu favorita.Gazi to kao plitak potok i ne obaziri se.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter