12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VARNICE NA RELACIJI BEOGRAD-ZAGREB: Šta očekuje Crvenu zvezdu?

Objavljeno: 16.03.16 u 17:01

Crvena zvezda je povela u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige protiv Cedevite, ali strasti posle meča i dalje se na stišavaju.

Trener zagrebačke ekipe, Veljko Mršić je posle meča rekao da se njegov tim ne predaje ida poziva navijače da dočekaju crveno-bele kao što su Delije njih dočekale:

– Nije nam lako bilo u atmosferi koja se danima pripremala. Nadam se krcatom Domu sportova, da su prepoznali dernek koji je vladao u Beogradu. Verujem da će ljudi želeti da uzvrate na takvom „gostoprimstvu“, ironično je rekao Mršić.

 

0
0

12 Komentara

  1. „Rat“ MUTANATA, FMPCZ protiv cedevite .!. XXAAXXAA .!. Samo, cokiju je bolje da cuti, uzece mu SPONZORSTVA, kako ce onda prikriti RAD BANKOMATAAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jel ti imas zivot uposte?! Ne mogu da verujem da postoji ovakav pacijent kao sto si ti. Idi nadji devojku i uzivaj malo.

      0
      0
      Odgovori
  2. Sram ih bilo!!! Pa oni su najgori u regijon,njihove uvrede i repertor ju bez konkurencije. Dzaba neka vredzaju razbicemo ih u Zagrebu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter