5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Morali smo da budemo mirniji u završnici; ČERNIŠOV: Ništa nije rešeno

Objavljeno: 16.03.16 u 20:10

U drugom polufinalu Kupa Srbije Partizan i Spartak su u svom prvom meču odigranom večeras u Humskoj odigrali nerešeno 0:0, iako su Subotičani drugo poluvreme igrali sa fudbalerom manje u polju.

Trener crno-belih Ivan Tomić nezadovoljan je smao realizacijom šansi kojih je u drugom poluvremenu bilo u velikom broju.

– Čestitam Spartaku, pogotovo na rezultatu. Igrali su sa igračem manje, a uspeli su da sačuvaju mrežu. Mi nismo dobro ušli u utakmicu, posle smo se poboljšali, a u drugom poluvremenu imali smo i dobru cirkulacija lopte. Pravili smo šanse, ali golman Spartaka je odlično branio. Trebalo je da budemo mirniji u završnici. Ostaje nam druga utakmica u kojoj moramo da izborimo finale. Nije lako igrati protiv 10 igrača, stvoriti šansu i nemam šta da zamerim svojim igračima. Da smo realizovali makar jednu priliku rezultat bi bio mnogo drugačiji. Ovako nam ostaje da popravimo realizaciju i da odigramo bolje u Subotici, rekao je neposredno posle meča Tomić.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

Na drugoj strani ruski trener Andrej Černišov imao je daleko više razloga za zadovoljstvo.

– Bila je ovo zanimljiva utakmica. Kada je Partizan ostao sa igračem više u polju celo drugo poluvreme logično je da je imao dosta prilika. Mi smo morali da igramo defanzivno, ali je na kraju sve ispalo kako treba. Nismo igrali loše prvo poluvreme kada smo bili izjednačeni u polju. Naravno da ćemo da probamo da pobedimo Partizan na svom stadionu. Ništa nije rešeno posle ovog meča, kazao je šef stručnog štaba Spartaka.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

0
0

5 Komentara

  1. Sramotna igra celog srednjeg reda i tzv. napada. Ne zna se ko je bio gori. Prosto neverovatno kako su u igru usli Brasanac, Kosovic i Stevanovic koje najvise optuzujem kao navijac za ovaj rezultat. I Ivana Tomica kojeg stvarno ne razumem .Sta to on vezba sa njima ako to nije sut na gol? Pa oni kao da su dosli iz nocnog kluba, kao da su potrosili svu municiju, oni ne mogu nista da pogode, da potrefe, bar!! Neshvatljivo je da svi od reda svaki sut salju u nebo, iznad precke, pored gola, zaista! Nije lepo optuzivati najmladjeg , maltene decaka, Vlahovica da je promasio gol, to je nekorektno i nefer. A sta su ciljali po sto puta Mihajlovic, Stevanovic , Ilic…? Oni su bas lepo utrenirali njihovog golmana u prvom poluvremenu da bi im on uzvratio sajajnim odbranama onih kilavih suteva koje su pogodili okvir gola.
    Sve u svemu, ekipa zasluzuje kolektivnu kaznu za ovu reviju bizarnih promasaja. Ne moze se u profesionalnom fudbalu samo nagradjivati, za ovo moraju biti drasticno kaznjeni. Bez ikakvih dilema ,ovo je sramocenje kluba, igrali su kao amateri! I onda se pitaju sto ih niko nece da gleda. Pa sto bi, zar da za ovo dodju na stadion? I jos, pazite molim vas, da im plate ulaznicu?! Ma hajde….Na sledeci mec cu doci kad cujem da su kaznjeni za ovu sramotu od igre, svi odreda!

    0
    0
    Odgovori
  2. A GDE TI JE FOFANA TOMICU? Bolje da je on igrao a ne Bozinov. STA VI TACNO VEZBATE NA TRENINGU? Da se neko nasali pa vas pita: Jel vezbate kako da ostane 0:0 rezultat ako protivnik ima igraca manje, koje jadno izdanje, nemojte ni da se cujete po medijima od sramote, koja beda od utakmice, dobro vas Spartak jos nije i pobedio, eto Ilievu dokaz o sposobnosti dovodjenja pojacanja, na leto Ilieva za domara u klubu,a na njegovo mesto nekog ko zna sta mu je raditi na mestu koje Iliev zauzima,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter