3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OČAJNI UDARCI BOŽINOVA: Bugarin kao PVO (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.16 u 19:28

Bugarski internacionalac Valeri Božinov ušao je na teren početkom drugog poluvremena utakmice Partizan – Spartak i vrlo brzo se našao u dve vrlo dobre prilike.

Prvi put je potpuno neometan šutnuo daleko od desne stative gola Subotičana, a drugi put lopta mu je prešla preko spoljnog dela kopačke pa je ishod očekivan – visoko i u stranu.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

Posle 65 minuta igre rezultat je 0:0 iako gosti od 44. minuta igraju sa igračem manje pošto je iskljuen Janko Tumbasević.

0
0

3 Komentara

  1. Covek se naprosto bruka . Da je on dete od 16 godina pa , naravno, da covek razume njegovo sazrevanje, ali slovio je za igraca visokih standarda, sa inter karijerom za respekt, a pokazuje kao da je na teren dosao sa americkog fudbala! Kome treba njegovo pokazivanje bicepsa?Bas je pao ispod svake granice. Ovo moze promasiti samo covek potpuno odsutan i nezainteresovan za igru, bez brige za tim i klub, ono sto se kaze-„zabole ga…!“
    Vreme je da mu se kaze da se pripremi za „nogu u tur“! A ponasa se po medijima i prema trenerima kao podguzna muva, umesto da samo igra fudbal zbog cega je placen. A i trebalo bi da bude zahvalan Partizanu sto je sve ucinio da mu rehabilituje karijeru. On kao da nije razumeo kako i sta treba da radi. posle svega i ne treba da se cudi sto je rezerva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter