0
Evrokupovi

JUGOVIĆ PROGNOZIRA ISHOD LŠ: PSŽ će pre do trofeja nego Bajern

Objavljeno: 16.03.16 u 14:32

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Juventusa i reprezenatcije Jugoslavije Vladimir Jugović za „Blic“ je otkrio ko će osvojiti trofej Lige šampiona.

Za početak, Jugović se osvrnuo na revanš mel osmine finala Lige šampiona između Bajerna i Juventusa:

– Biću svim srcem uz Juve. Verujte, iako Bajern deluje kao kaznena ekspedicija, sve je moguće! Juve je uvek Juve, pa ko bi smeo njih da otpiše? Da je ostalo 2:0, sve bi bilo rešeno, ovako sam siguran da ćemo uživati u spektaklu – ističe za “Blic” Vladimir Jugović, čuveni vezista koji je sa penala “dami” doneo poslednju titulu prvaka Evrope 1996. godine.

Juventus nije osvojio najelitnije evrospko fudbalsko takmičenje od 1996, a za na putu ka trofeju moraju da savladaju i šampiona Nemačke:

– Sigurno ne u nadigravanju i jurnjavi. Tu je Bajern neprikosnoven. Bajernovo je da igra, a na Juventusu da se osloni na snagu, prekide, čvrstinu. Možda i da sačekaju neki kiks jer neće igrati Boateng i Badštuber… I da, ne zaboravite da Juve nije primio gol u Seriji A već 10 kola, rekao je Jugović.

Vladimir Jugović, za osvajača LŠ vidi ekipu koju predvodi Zlatan Ibrahimović:

– Dva velika favorita za mene su Barselona i PSŽ! Katalonci dominiraju, a Parižani su već osvojili titulu u Francuskoj i potpuno su posvećeni sada jedinom cilju – Ligi šampiona. Ako se ja pitam, Bajern nema šanse da se domogne trofeja, zaključio je Jugović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter