2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTO UBOD: Kako Ivica Iliev navodi loptu pogledom (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 16.03.16 u 21:14

U prvom meču polufinalnog dvoboja između Partizana i subotičkog Spartaka nije bilo pogodaka, ali daleko od toga da nije bilo zanimljivih detalja, kako na terenu tako i pored njega.

S obzirom da su u drugom poluvremenu posle isključenja Tumbasevića crno-beli imali igrača više u polju stvorili su dosta prilika za gol, ali nijedna lopta nije završila iza leđa golmana gostiju.

Pored terena odnosno sa svog mesta na atletskoj stazi utakmicu je posmatrao sportski direktor Partizana Ivica Iliev, a jednu od njegovih reakcija tokom akcija crno-belih zabeležilo je budno oko naših fotoreportera.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pogledajte i kompletnu fotogaleriju sa večerašnje utakmice.

0
0

2 Komentara

  1. Dajte jednom vec shvatite da navijaci treba da navijaju a pustite trenere i upravu da rade svoj posao. Nije on doveo Bozinova! Ika je zavrsio karijeru, po meni radi vrlo savesno, nije nista pogresio do sada. Na leto ce gledati da dovede cfora i 10tku kako je i zamislio. Ocigledno je da su neki drugi razlozi uslovili da se tim nije kompletirao za takmicarske napore ovog proleca. Ocekujemo da Ika, ako bog da, pokaze svoje najbolje dovodjenjem Sume i Tawambe. Sve ovo sto se dogadja, cela ova depresija rezultata ne bi se desila da Andrija nije napravio neoprostivi greh prema klubuZamislite samo njegov doprinos umesto neinventivnog i jalovog Alena! Ali, ja jos uvek gajim nadu da bi od Alena nesto dobro i moglo da se ocekuje. Videcemo do kraja juna. U protivnom, treba ga prodati kao i bugarskog bildera i Fofanu. Mislim da je Fofana promenio cetiri trenera u Partizanu i svi su procenili da on nije za prvih 11…. Dozvolite da kazem da mogu da pogrese jedan-dva ali… ? Partizan treba i jednog da kazem izraslijeg centarfora koji nema status stranca,pa uz Tawambu i dva mladica iz nase skole (Vlahovic i Jovanovic) da se i to pitanje dugorocnije resi. Mi vec od Mitra pa do dana danasnjeg patimo i krvarimo na toj poziciji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na leto ustupi mesto boljem od sebe, kome tacno? Neznam,ali znam da ima boljeg, isto vazi i za nesposobnu upravu. Bolji mogu doci, samo se prvo ovi trebaju maci,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter