5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE, PAŽNJA: Omraženi napadač vraćen u prvi tim!

Objavljeno: 16.03.16 u 13:25

Crvena zvezda nenadano je dobila novo „pojačanje“ u napadu, navijačima se neće dopasti.

Džouš Parker je bio na izlaznim vratima Crvene zvezde i tome su se mnogi navijači obradovali. Problematični napadač je imao ponudu Kairata na stolu, ali je odbio. Nije želeo da ode tako daleko od Engleske, iako je dobio daleko bolje finansijske uslove nego što ih ima u Beogradu. Pod kaznom zbog čestih smovoljnih odlazaka da poseti familiju i izostanaka sa treninga, Crvena zvezda ga je suspendovala. Radio je odvojeno od ekipe sa trenerom Mihajlom Batom Radulovićem. Ipak, sada je vraćen u prvi tim i trenira sa ostalim prvotimcima pod komandom Miodraga Božovića.

Ipak, šanse da Parker zaigra u prvom timu su minimalne, mada ne i nemoguće. Zašto? Crvena zvezda želi da se reši reprezentativca Antigve i Barbude, ali i da zaradi nešto novca. Da bi se to dogodilo Parker mora da zaigra. To bi i moglo da se dogodi ako crveno-beli nekoliko kola pre kraja prvenstva obezbede titulu (što je vrlo moguće).

0
0

5 Komentara

    • Secam se njegovog prvog intervjua po dolasku u Zvezdu…“U Srbiji nema napadaca kao sto sam ja“!? I nije puno pogresio, ovakav balvan ni u nasoj ligi jos nije vidjen…

      0
      0
      Odgovori
      • A njegov menadzer se jos nadovezao na to,da verovatno nema brzeg igraca na Balkanu od njega i da ne postoji igrac koga ovaj balvan ne moze da pretrci.Gledao sam gotovo sve Zvezdine tekme i ne mogu da se setim da je bilo koga pretrcao,kao sto napadaci rade.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter