0
ATP

BOGDAN OBRADOVIĆ: Ne kritikujte Novaka bez razloga

Objavljeno: 16.03.16 u 22:52

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović stao je u zaštitu Novaka Đokovića, nakon što je našem teniseru zameren nešto slabiji početak turnira u Indijan velsu.

U izjavi datoj „Novostima“, Bogdan Obradović osvrnuo se na kritike upućene na Đokovićev račun nakon nešto slabijeg početka turnira u Indijan Velsu:

Novak izvlači maksimum iz onoga što mu je potrebno da dobije mečeve. Tokom karijera kakve imaju Nole, Rafa, Federer i ostali vrhunski teniseri, energija mora pravilno da se rasporedi i to je upravo ono što Đoković radi. Možda za publiku to nije dovoljno, ali za njega jeste, rekao je selektor Srbije, da bi potom dodao:

– Ne može uvek da dobije sa 6:0, 6:1. I on je ljudsko biće. Važno je da je pravi u ključnim trenucima. Nije ista motivacija u trećem kolu protiv Kolšrajbera ili u polufinalu protiv Nadala, zaključio je Obradović.

Novak se u meču za plasman u četvrtfinale sastaje sa Felisijanom Lopezom. Pre toga, savladao je Filipa Kolšrajbera sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter