1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ PRED SPARTAK: Spartak jeste kvalitetan, ali želimo trofej

Objavljeno: 15.03.16 u 18:14

Fudbalere Partizana sutra od 18 časova očekuje meč protiv Spartaka u polufinalu kupa Srbije.

Tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj je govorio trener Partizana, Ivan Tomić.

Tomić se prvo osvrnuo na tim protiv kog će njegova ekipa igrati:

– Igramo protiv dobrog tima, što su pokazali pre svega plasmanom u polufinale kupa, a i igrama od početka prolećnog dela prvenstva, pogotovo u odbrani. Iskusni su, pogotovo Vladimir Torbica. Zato meču prilazimo maksimalno motivisano i oprezno.

Nakon toga, prokomentarisao je igre Partizana od početka prolećnog dela šampionata:

– Imamo razloga da budemo zadovoljni, ali prostor za napredak itekako postoji. Imamo i problema sa povredama, pa ćemo videti da li će svi igrati.

Zatim je pojasnio te probleme:

Šaranov je protiv Voždovca bio bolestan, u jednom momentu mu je pozlilo, ali to pokazuje volju koju momci imaju. Pored njega, i Marko Jovanović praktično svaki meč igra pod injekcijama, što je za veliko, veliko poštovanje, pravi primer ostalim igračima. Gogua takođe povredu vuče još sa Kipra, dok je Nemanja Mihajlović zadobio veoma nezgodan udarac, čak smo se plašili da je došlo i do preloma… Ima otok, pa ćemo videti koliko će igrati. I ne samo on, već sva trojica. Ali nisam siguran, svi rade šta mogu kako bi njih trojica igrali sutra. Mada, verujemo i u rezerve.

Na pitanje da li je glavni cilj ne primiti gol, nasmejao se:

– Pa nije cilj ne primiti gol, i neće nam biti problem i ako primimo, pod uslovom da damo nekoliko. Želimo pobedu, uz što veću razliku, ali ne očekujemo da ćemo sad rešiti dvomeč. Želimo da nastavimo kako smo igrali do sad i šta pokušavamo da sprovedemo, što nije lako, ali za sad sve ide kako treba.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter