3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POČELO ‘VRBOVANJE’: Suptilan poziv iz Zvezde najboljem igraču Mege (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.16 u 12:43

Nema sumnje da bi navijači Crvene zvezde vrlo rado u svojim redovima videli nekoliko talentovanih igrača iz Mega Leksa od Luvavua, preko Jaramaza, do Zagroca.

Upravo poslednji među navedenima sinoć je odigrao partiju karijere u Podgorici gde je Mega Leks u prvom meču polufinala plej-ofa savladala domaću Budućnost sa 85:81, a on je ubacio 27 poena.

Naravno da su usledile čestiteke sa svih strana, a među prvima se oglasio Nikola Jokić bivši igrač kluba iz Sremske Mitrovice, a sada član Denver Nagetsa.

Ono što je zanimljivije je da se u priču umešao i direktor Crvene zvezde Davor Ristović koji je takođe čestitao, a Zagorac se učtivo zahvalio.

Naravno da nije trebalo da prođe mnogo vremena da se oglase i navijači koji su Zagorcu poručili da će sledeće godine morati da promeni način oslovljavanja, naravno aludirajući da će biti član Crvene zvezde.

Pogledajte samo deo repertoara koji je podgoričkoj publii predstavio Rade Zagorac, koji je veći deo sezone propustio zbog loma ruke već u 1. kolu ABA lige i to baš u duelu sa Crvenom zvezdom.


(Izvor: Youtube/ABA liga j.t.d.)

0
0

3 Komentara

  1. VI PANTERE NAVIJATE VIM SRCEM ZA MEGU JER ZNATE DA JEDINO TAKO OSVAJATE ABA LIGU JER MEGA KAD IGRA PROTIV LIMENKI SE USERU PRED KRAJ UTAKMICE ONDA NI KOSA NEMOGU ZABITI I IGRATE PRELAZ IZ 2U1 SVAKA UTAKMICA JE ZAVRSAVALA I KVOTA 5-6

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma bravo momci svaka vam cast,ja jesam zvezdas ali sam navijao za vas svim srcem sinoc. Protiv dobre Buducnosti,publike i sudija!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter