0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA 1/8 FINALA: Narsing tragičar PSV-a, Atletiko u četvrtfinalu (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.16 u 23:40

Atletiko Madrid plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u osmini finala posle penala bio bolji od PSV 8:7 (0:0, 0:0).

Meč je počeo od „nule“ i završio se njome posle 210 minuta igre. Posle 0:0 u Ajndhovenu, isti rezultat je bio i u Madridu, a pobednika su rešili penali. Ipak, idemo redom.

Atletiko je zapretio u 15. minutu kada je Grizman šutirao, ali je Zut odlino intervenisao. Samo dva minuta kasnije u šansi se našao i Godin, ali promene rezultata nije bilo. Do kraja prvog dela igre pokušao je još Karasko, ali malo preko prečke. U drugom delu igre Atletiko je nastavio sa napadima, dok je PSV čekao priliku iz kontra napada. Gosti su najbliži golu bili u 58. minutu kada je Lokadija uz intervenciju golmana pogodio stativu. Do kraja utakmice Atletiko je mogao do pobede, ali je Zut zaustavio šut Toresa.

U produžecima nije bilo prilika, te se pristupilo izvođenju penala. Odlučujući momenti su se dogodili u osmoj seriji, jer do tada nije bilo promašaja. Loptu je uzeo krilni napadač PSV, Narsing i pogodio je prečku. Taj poklon iskoristio je Huanfran i odveo je Atletiko među osam najboljih timova Evrope 8:7.

(Izvor: RuTube)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter