7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BIĆE PUN PIONIR: Već prodata polovina kapaciteta, da li se Delije vraćaju?

Objavljeno: 15.03.16 u 13:28

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sezoni koju su obeležile velike pobede u Evroligi, brojne teške povrede i promene u igračkom kadru, spektakli i velika podrška navijača, igraju večeras (za sada) najvažniju utakmicu sezone!

Prvi meč polufinala plej ofa protiv Cedevite, od koje je srpski tim u ABA ligi doživeo dva poraza prva je prepreka na putu ka finalu… Rival je dobro poznat, kao i njegov kvalitet. Ali, poznata je i snaga krcatog „Pionira“, i gromoglasne podrške sa tribina.

Upravo zato, i zbog ogromne važnosti ovog meča, i trener Dejan Radonjić i svi igrači, još jednom pozivaju sve pristalice crveno-bele boje da dođu večeras i pravom podrškom, pomognu timu da dođu do pobede, koja može da obeleži finiš ove sezone.

Do 11 časova prodato je preko 2200 karata, što uz sezonske ulaznice već garantuje gromoglasnu podršku crveno-belom timu.

Za ovaj meč dvorana „Aleksandar Nikolić“ mora biti puna, kao i za Real, Himki, Bajern ili Lokomotivu, ili kao što je još u petak rekao trener crveno-belih Dejan Radonjić: „U utorak Pionir mora da „progovori“ i svi moramo biti kao jedan“!

Karte za meč Crvena zvezda Telekom – Cedevita prodaju se od ponedeljka, i dalje ih ima u svim poslovnicama „Eventima“, a od 14 časova i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“ do početka utakmice, po cenama:

Tribine 400 dinara, Parter – 600 dinara, Plava loža 800, Bela loža – 800, Loža 1000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5000 dinara.

0
0
7 Komentara
  1. Jos salo i dulo i pali se masina,hahahahahahaha,plač majke bozije,hahaha… poz za evropski partizan i evropske grobare,hahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo kada se „postizu“ neki rezultacici, a ovako su samo „eksponati“ „EKSPONENTIMA ZAPADA“ .!. XXAAXXAA .!. skot-ineeee…………………….

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo kada se „postizu“ neli rezultacici, a ovako su samo „eksponati“ „EKSPONENTIMA ZAPADA“ .!. XXAAXXAA .!. skot-ineeee…………………….

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo kada se „postizu“ neli rezultacici, a ovako su samo „eksponati“ „EKSPONENTIMA ZAPADA“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter