0
Evropske lige

BERLUSKONI: Rano je da pričamo o Mihinoj budućnosti

Objavljeno: 15.03.16 u 11:56

Gotovo tokom cele sezone govori se o statusu Siniše Mihajlovića u Milanu. Posle svakog poraza ili remija mediji ga smenjuju, a rukovodstvo kluba se ne oglašava.

Gostujući na radiju Rai 1 vlasnik kluba Silvio Berluskoni kratko je govorio i o budućnosti srpskog stručnjaka na klupi „rosonera“.

– Prerano je da sada govorimo o tome. Budućnost Siniše Mihajlovića u Milanu zavisiće od rezultata ekipe u ostatku sezone, rekao je Berloskuni.

Njegova izjava je prilično dvosmislena odnosno iz nje ne može da se zaključi da li bi bivši selektor Srbije zadržao posao ukoliko Milan osvoji Kup Italije ili je uslov da ekipa izbori Ligu šampiona.

Plasman u elitno evropsko takmičenje trenutno izgleda prilično nerealno pošto trećeplasirana Roma Milanu beži čak 11 bodova, dok će bez obzira na plasman na tabeli „rosoneri“ igrati u Ligi Evrope, ako protivnik iz finala Kupa Juventus osvoji novu titulu prvaka Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter