2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HAOS U NAJAVI: Sada Zvezda ima zahteve, u suprotnom novo odlaganje

Objavljeno: 14.03.16 u 21:21

Meč 26. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde kao i duel Mladosti iz Lučana i Čukaričkog odloženi su najpre za 15. mart, a potom za 23. mart.

Problem je u tome što treneri u novom tereminu ne bi mogli da računaju na reprezentativce, a u najgoroj poziciji je Crvena zvezda koja ih ima čak šest – Marka Grujića, Marka Petkovića i Damira Kahrimana (Srbija seniori), Srđana Plavšić i Mihaila Ristića (mlada reprezentacija Srbije) i Davida Babunskog (Makedonija).

Prema propisima timovi koji imaju više od tri igrača u državnim timovima mogu da traže odlaganje meča, a kako seniorski državni tim 23. marta igra protiv Poljske (protiv Estonije 29. marta), a mladi protiv Andore 25. marta moglo bi da dođe do problema.

Rešenje za probleme ima sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

– Mi zaista razumemo i sutuaciju s poplavama i manjak slobodnih termina, probleme Zajednice i prihvatili smo da u Novi Pazar idemo 23. marta. Ali uz molbu, da ne kažem zahtev, da nam se reprezentativci ili bar deo njih ostave za ovaj meč, a da se već u èetvrtak stave na raspolaganje selektorima, ističe sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević u izjavi za Novosti.

Problem je što bi u slučaju novog odlaganja praktično ostao samo jedan slobodan termin i to 12. april između poslednjeg kola prve faze takmičenja i prve runde plej-ofa.

Što se tiče utakmice protiv Spartaka Zajednica superligaša odlučila je da odbije zahtev Subotičana za pomeranje meča 27. kola odnosno Crvena zvezda će ugostiti tim sa severa Srbije u subotu od 18 sati.

0
0
2 Komentara
  1. Zahtevam da se odlozi za 12 april ili da ostave reprezentativce da igraju za Zvezdu…sta bi hteo ova lopuze tole da Zvezda odigra bez 6 igraca i da izgubi u Pazaru da bi partizan smanjio razliku…e pa NE MOZE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter