8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAJEDNICA ODLUČILA: Zvezda bez pola tima ide u Novi Pazar?

Objavljeno: 14.03.16 u 12:33

Zajednica Superlige Srbije donela je odluku kada će se igrati odloženi mečevi 26. kola domaćeg prvenstva.

Da li će se Crvena zvezda i Čukarički buniti? Zajednica Superlige Srbije donela je odluku da se odložene utakmice Novi Pazar – Crvena zvezda i Mladost Lučani – Čukarički odigraju u prvom praznom terminu, a to je 23. mart. Ta vest se nimalo neće dopasti upravama Crvene zvezde i Čukaričkog, jer su za te datume zakazane utakmice reprezentacija, te će dva pomenuta kluba biti znatno oslabljena. Ipak, po informacijama iz Zajednice Superlige Srbije daljih odlaganja neće biti.

To znači da bi crveno-beli lako mogli da ostanu bez velikog broja ključnih igrača. Pod znakom pitanja bi bio golman Damir Kahriman, a sigurno u timu ne bi bilo Aleksandra Kataija (A reprezentacija), Srđana Plavšića i Marka Grujića (mlada selekcija). Ipak, izgleda da čelnici naše lige veruju u dugačku klupu koju ima trener crveno-belih Miodrag Božović i smatraju da Crvena zvezda ne bi bila toliko oslabljena u gradu kraj Jošanice.

0
0

8 Komentara

  1. Vratite spartaku bodove !!! Kokeza je bio protiv Tolete a sada se slizao s njim kao i Milosevic, Mrkela itd. Sve poltron do poltrona !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Toca saner garant njegovo maslo i njegovih jazavaca iz fss!!! Al sve je ok braco delije nasi decaci i trener grof ce pregaziti siptare ko plitak potok! Zvezdo zgazi ih sve!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter