7
Domaći fudbal

UGOSTILI GRADONAČELNIKA: Mali posetio Crvenu zvezdu

Objavljeno: 14.03.16 u 16:21

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas imao posebno značajnog gosta. U posetu našem klubu je došao gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.U srdačnom razgovoru predsednik kluba, Svetozar Mijailović, i direktor, Zvezdan Terzić, upoznali su gradonačalnika sa načinom funkcionisanja kluba i svim problemima sa kojima se klub suočava u svom funkcionisanju.

Gradonačelnik Siniša Mali je poželeo Zvezdi da nastavi sa dobrim igrama i daljom stabilizacijom. Takođe, najavljena je dalja saradnja Grada Beograda i našeg kluba.

Na kraju je predsednik Mijailović uručio prigodan poklon gradonačelniku i izrazio želju da ga što pre opet ugosti.

– Bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo gradonačelnika. Želimo što uspešnije da sarađujemo sa Gradom i u tom smislu sastanak je bio veoma koristan – poručio je posle ovog susreta Svetozar Mijailović.

0
0

7 Komentara

    • A vi volovi cete verovatno za Pecatiranog da glasate jer dok su on i zrikavi Dodik drmali vi niste imali konkurenciju pa je lako bilo igrati!!!Kosarkaska reprezentacija nam je vicesampion sveta vole i ucestvovace na OI Boze zdravlja,a gde je bila na celu sa Guruom,Djurom Ostojicem i Vuletom Avdalovicem,godine su trebale da se oporavimo od toga vole!!!

      0
      0
      Odgovori
  1. Predizborna kampanja nazadnjaka krece iz njihovog najveceg uporista. Valjda ce neko da vas sve pohapsi ma..u li vam lopovsku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter