1
Evroliga

Euroleague basketball game between Crvena Zvezda and Fenerbahce on Novembar 6. 2015 Beograd, Srbija, 6.11.2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MALJKOVIĆ I SAGADIN SLOŽNI: Ovakva Zvezda može da pobedi svakoga

Objavljeno: 14.03.16 u 14:06

Crvena zvezda je napravila veliki korak ka plasmanu u TOP 8 Evrolige posle pobede nad Panatinaikosom, a iskosni košarkaški stručnjaci su uveri da ovaj tim crveno-belih može daleko da dogura.

Bivši treneri tima sa Malog Kalemegdana, Zmago Sagadin i Vlada Vukoičić uvereni su da Zvezda može da pobedi svakog protivnika i da u svaku narednu utakmicu izabranici Dejana Radonjića mogu da uđu resterećeno:

– Momci igraju odlično i mogu da se nose sa svakim. U četvrtfinalu više bi im odgovarala Laboral Kuća nego, recimo, CSKA. Međutim, ako igraju rasterećeno, sve je moguće. Ne verujem da će baš osvojiti Evroligu, ali svi drugi rezultati su sasvim realni – podvlači Sagadin

– Ukoliko se pogleda kako je klub sa Malog Kalemegdana počeo sezonu, onda je zasad napravio odličan rezultat. Pali su veliki timovi kao što su Himki, Real, Bajern, Lokomotiva, Efes, Panatinaikos u Areni. Ako u nastavku momci budu igrali bez opterećenja, onda imaju velike šanse. Iako svi viču da matematički Zvezdi trebaju dve pobede, verujem da će proći i sa jednim trijumfom u top-osam, rekao je Vukoičić.

Pored dvojice bivčih trenera crveno-belih i trenerski „vuk“ Božidar Maljković, takođe je imao reči hvale za dosadašnju igru Crvene zvezde i istakao da sa ovakvim timom Zvezda može da se nosi sa svakim:

– Baš ne volim da prognoziram ko je idealan protivnik jer mi je to kao da razmišljam da li će sutra da pada kiša ili neće. Ako pogledamo sve rivale koje je Zvezda savladala do sada, onda je jasno da izabranici Dejana Radonjića mogu sa svima da se nose, pa makar se taj protivnik zvao i CSKA. Zvezda igra odlično i to je pokazala protiv Panatinaikosa. Bilo je potrebno malo vremena da se slože kockice, a onda je sve krenulo nabolje – kaže Maljković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter