0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KIŠA POBEDILA: Zvezda ne zna kada će u Novi Pazar

Objavljeno: 14.03.16 u 09:48

Odloženi mečevi 26. kola Superlige Srbije ostaće u istom statusu do daljeg.

Naime, kiša je prethodna dva dana bez prestanka padala u Novom Pazaru i Lučanima te se nisu stekli uslovi da se odložene utakmice odigraju u utorak. Tereni su natopljeni vodom, a Zajednica Superlige Srbije je oba meča, Mladost Lučani-Čukarički i Novi Pazar – Crvena zvezda, odložila do daljeg.

– Kiša je u toku jučerašnjeg dana padala u Novom Pazaru i natopila teren, tako da nema uslova za igru ni sutra. Situacija je još teža nego ranije, dobili smo i slike od ljudi iz kluba. Osim ove biće odložena i utakmica u Lučanima između Mladosti i Čukaričkog. I, tamo je baš kao i u Novom Pazaru situacija teška – rekao je direktor Superlige, Vladimir Bulatović za Sportski žurnal.

Za sada još uvek nije poznato kada bi se ovi dueli mogli odigrati, a prvi prazan termin je 23. mart. Ipak, tada su na programu mečevi reprezentacija, a Crvena zvezda ima dosta kandidata za nacionalni tim, tako da je za utakmicu sa Novm Pazarom i taj datum pod znakom pitanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter