1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IGRICE SU POČELE: Hrvati ne dovode Amerikanca na duel Zvezdi

Objavljeno: 14.03.16 u 15:40

Trener ekipe Cedevite, Veljko Mršić istakao je da njegov tim ulazi u najvažniji deo sezone, a u meč sa Zvezdom u polufinlu plej-fa ABA lige ulaze potpunu posvećeni.

Mršić se prvo podsetio na deuele se crveno-belima ove sezone:

– Pobedili smo ih u ABA ligi dva puta, a izgubili smo u evroligaškoj utakmici. No, treba isto tako znati da je ta prva pobeda bila kad je Zvezda dovela četvoricu novih igrača, od kojih su dvojica nosioci, a pre druge utakmice u kojoj smo ih dobili dva dana ranije došla dvojica novih igrača. Ovo sada je ipak jedna sasvim drugačija Zvezda, puno jača. No, mi imamo svoje šanse za pobedu, rakao je trener Zagrebčana.

Zatim je napomenuo da njegova ekipa u Beograd dolazi bez jednog od važnijih igrača ove sezone Henri Volkera, koji ima probema sa prstom na nozi:

– Nakon Unikahe u Evroligi imali smo pet dana između te utakmice i Crvene zvezde. Mislim da ćemo doći spremni da odigramo jednu dobru utakmicu protiv jedne izuzetno dobre ekipe, koja se skoro već plasirala među najboljih osam u Evropi i ima izuzetan domaći teren. Biće to jedna jako dobra košarkaška utakmica, rekao je Mršić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter