0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DRAGAN BOKAN: To su gluposti, Budućnost može da igra Evroligu!

Objavljeno: 14.03.16 u 12:15

Na spekulacije da se Đordi Bartomeu nije sastao sa čelnicima Budućnosti zato što Podgoričani ne ispunjavaju uslove za Evroligu, oglasio se predsednik Đetića i ABA JTD lige, Dragan Bokan.

On je u razgovoru za Mondo istakao da Budućnost nema prepreke za dobijanje B licence, u stvari da ima jednu, a to su rezultati na terenu.

– Ne bih ulazio u razloge zbog kojih su neki klubovi pozvani, a neki ne, ali situacija je, što se tiče Budućnosti, potpuno jasna – ABA liga je u pisanoj formi dobila ponudu da njen prvak, kao nosilac ‘B’ licence, igra Evroligu, a sledeća tri kluba po plasmanu, da učestvuju u Evrokupu. Budućnost ispunjava sve uslove i ako na terenu izbori Evroligu, igraće je. Ako ne, pružićemo ruku boljem i sportski čestitati. Evrokup nam u tom slučaju ‘ne gine’. Igrali smo ga godinama i to mesto smo već izborili – rekao je Bokan za Mondo.

Očigledno je da se prašina oko ABA lige, Evrolige i FIBA još dugo neće spustiti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter