0
Košarka

PAUNIĆ U FORMI: 27 poena srpskog internacionalca

Objavljeno: 13.03.16 u 10:34

Srpski košarkaš Ivan Paunić nastavio je sa sjajnim igrama u dresu Fuenlabrade i u 23. kolu Endesa lige, u kojem je njegov tim slavio sa 100:95 na gostovanju Obradoiru posle dva produžetka.

Paunić, koji je prošlog meseca bio drugi najkorisniji igrač u jednoj od najjačih evropskih liga, ponovo je bio najzaslužniji za pobedu ekipe iz predgrađa Madrida.

Ovoga puta je za 37 minuta upisao 27 poena, tri skoka i četiri asistencije, i tako bio ubedljivo najbolji u pobedničkom timu.

-Utakmica je bila veoma teška, a uspeli smo da je prelomimo u poslednjem minutu drugog produžetka. Ostvarili smo važnu pobedu u borbi za plej-of. Čestitao bih svim saigračima na pobedi, a posebno Oliveru Steviću, koji je odigrao fantastično u odlučujućim trenucima, istakao je Paunić.

Najveću pomoć Paunić je imao u Ernestu Skotu, koji je upisao 20 poena i šest skokova. Stević je utakmicu završio sa 12 poena i pet skokova, dok je Džonatan Tabu imao isti broj poena.

Na drugoj strani se istakao Eimantas Bendžijus sa 28 poena i pet skokova, dok je Santjago Justa dodao 16 poena.

Fuenlagrada je tako došla do 13. pobede ove sezone, posle koje drži šesto mesto na tabeli, na čijem čelu su Barselona i Valensija, koje imaju skor 20/2. Obradoiro je na 16. poziciji sa sedam pobeda i 16 poraza.

Naredna utakmica Paunića i saigrače čeka naredne nedelje, kada dočekuju Huventud.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter