0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ PRED RASKRSNICOM: Ostanak u Milanu ne zavisi od mene!

Objavljeno: 12.03.16 u 13:15

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je danas da bi voleo da vodi „Rosonere“ i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega.

Srpski trener juče je obavio razgovor sa predsednikom Silviom Berluskonijem u vezi svog statusa, ali novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li ostaje i posle leta.

– Bio sam tužan posle poraza od Sasuola i u klubu smo počeli debatu oko moje budućnosti. Nikada nisam išao iz krajnosti u krajnost, ali moram da se navikavam. Kao i svaki trener, ocenu ću dobiti na kraju sezone. Voleo bih da ostanem, rekao je Mihajović za klupsku televiziju.

On je poručio da je sastanak sa Berluskonijem prošao bez ikakvih problema i u normalnom tonu.

– Da pitanje ostanka u klubu zavisi od mene, sigurno bih predvodio Milan i dalje. Raduju me komentari podrške mojih igrača, od početka sam imao iskren odnos sa njima. Ukazao sam im poštovanje i oni mi ga uzvraćaju, rekao je Mihajlović, podsećajući da šesto mesto nikoga ne zadovoljava.

– Prvi se ljutim kada izgubimo, ali ima još da se igra. Postoji šansa da popravimo stanje na tabeli i zaigramo onako kako znamo, zaključio je bivši selektor Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter