0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KOSOVIĆ: Volim igru i atraktivne poteze

Objavljeno: 12.03.16 u 19:12

Partizan je u okviru 26. kola Superlige Srbije, na svom terenu savladao Voždovac sa 3:0, a jedan od strelaca bio je i mladi Nebojša Kosović.

Posle meča Kosović nije krio oduševljenje zbog postignutog gola, prvog u crno-belom dresu:

– Nisam mogao da zamislim lepši prvenac u dresu Partizana. I kao što sam i obećao prvi gol za crno-bele posvećujem mojoj majci. Žao mi je što nije bilo publike da ovo vidi, jer su „grobari“ uvek ti koji daju draž svakoj našoj utakmici i nadam se da će ih od sledeće biti što više na tribinama. rekao je Kosović.

Psotigao je gol na veoma atraktivan način, za koji kaže da je vežbao na trenizima:

– Volim igru, volim loptu i atraktivne poteze i to je razlog što često pokušavam čak i na treninzima, videli ste to na pripremamna, na ovakav način da dam gol. Sad mi se posrećilo. To je prvi put da na ovakav način pogodim. Obradovao bih se i da je to uradio neko drugi, jer ponavljam volim atraktivne poteze. Imali smo u tom trenutku i vođstvo od 2:0, pa je jedan takav bio i dozvoljen. 

Vezista Partizana rekao je da je ovo važna pobeda, ali da se ekipa okreće meču u okviru polufinala Kupa protiv Spartaka:

– Ova pobeda jeste važna jer smo njome nastavili seriju započetu protiv Radničkog u Kupu, ali moramo još večeras da je zaboravimo, jer nam u sredu u istom takmičenju dolazi Spartak, a mi tamo imamo najviše ambicije – rekao je Kosović. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter