1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN TOMIĆ: Bravo za Voždovac, prelepa fudbalska predstava!

Objavljeno: 12.03.16 u 17:10

Trener Partizana, Ivan Tomić čestitao je ekipi Voždovca na otvorenoj igri i rekao da je rezultat mogao biti ubedljiviji, ali i drugačiji.

– Čestitam Voždovcu na otvorenoj igri, imali su neverovatnu šansu na početku, ali je Šaranov odbranio i spasao nas. Utakmica je bila dopadljiva sa puno lepih poteza, akcija i driblinga. Rezultat je mogu reći realan, mada smo imali još nekoliko stopostotnih šansi, ali sa druge strane mogao je i Voždovac prvi da povede i ko zna kako bi onda utakmica tekla. Odlično smo odigrali, popunjavali smo sve pozicije kao što smo se u svlačionici dogovorili. Ipak, ima stavri koje moraju da se poprave – istakao je posle meča za Arenasport, Ivan Tomić.

Sa druge strane Bratislav Živković je bio kritičan prema svojim pulenima.

– Imali smo dve dobre prilike na startu i šteta što ih nismo iskoristili. Partizan nas je kaznio i postigao gol. Posle toga se dogodilo ono što nijednoj ekipi ne sme. Stali smo kao da je kraj utakmice, a ne 11. minut. Ozbiljnoj ekipi kao što smo mi to ne sme da se dogodi. Mora da postoji rekacija – rekao je Živković.

Partizan je savldao Voždovac sa 3:0, a evrogol je postigao Kosović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter