3
Domaći fudbal

GROBARI SA KOSOVA I METOHIJE: Bahati Vazura mora da ode!

Objavljeno: 12.03.16 u 17:43

Navijači Partizana sa Kosova i Metohije uputili su danas pismo javnosti u kojem zahtevaju od generalnog direktora Miloša Vazure da podnese ostavku, zbog, kako su istakli, nemoralnog i bahatog ponašanja.

– Zgražavajući se od nepristojnog ponašanja i bahaćenja Miloša Vazure, ogorčeni na njegov nekulturan i krajnje nemoralan odnos prema Partizanu, zahtevamo njegovu hitnu i neopozivu ostavku – navodi se u pismu navijača crno-belih.

Pristalice Partizana poručuju da ponašanje Vazure iritira svakog kojima su crno-bele boje u srcu, u trenucima kada se klub suočava sa lošim rezultatima ove sezone.

– Nemoralan čin Vazure je da, u trenutku kada Partizan upada u sve teže finansijske probleme i krah kluba, sebe nagradi sa specijalnim sportskim premijama i dodacima tako da na osnovnu platu od preko pet hiljada evra doda još koji evro više je čin koji ponižava svakog časnog i poštenog navijača Partizana.

Navijači sa Kosmeta ističu da bahaćenje Vazure ne mogu mirno da posmatraju i traže momentalnu ostavku mladog čelnika.

– Zato aktiviramo alarm za spasavanje našeg voljenog kluba, time što tražimo da Vazura podnese hitnu i neopozivu ostavku na mesto generalnog direktora Partizana.

Ovim vapajem štitimo sav crno-beli svet i našu crno-belu familiju, sa željom da spasemo naš voljeni klub.

Vazura u Partizanu ima mesečna primanja od 138.000 dinara, plus 4.000 evra od Upravnog odbora.

0
0

3 Komentara

  1. ajde bre sta ste svi skocili,ostavite mladica na miru,kad ce ako nece sad,a treba i da ispece zanat kao se klepa,dovoljna sramota mu je sto se vozika po gradu u popravljanom,ej popravljanom novom audiu,svi mu se bre smeju,pa vodje voze boja kola od njega.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko od Vizurine plate ide SNS-u , znači li to da U.O FKP koliko ima članoca 7-8 ili više svaki da ima po 60 000 e godišnje , pa ovi mladi prvotimci imaju od 500 -1000 evr. platu mesečnu EEE !!! Zato su nam dali mts za sponzora 360 000 evra godišnje i to podele braća SNS- ovci , jednostavna stvar država plaća da se uništava FKP ……. KATASTROFA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter