0
Ostali sportovi

DRAGICA ĐURIĆ: U Kraljevu ne sme da bude iznenađenja!

Objavljeno: 12.03.16 u 14:51

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Đurić rekla je danas da ekipa ne sme opušteno da uđe u meč sa Češkom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, posebno jer pobeda vodi na kontinentalni šampionat u Švedsku.

– Očekujem jako tešku utakmicu, jer sam stava da smo Čehinje iznenadili u Zlinu. One nisu pokazale sav svoj potencijal, pogotovo šuterski i sve će učiniti da nam se revanširaju. Naravno, mi spremamo svoj odgovor na sve to, nema opuštanja, priprema je najozbiljnija – rekla je Đurić za sajt RŠ.

Đurić ističe da je njene izabranice dobile veliku dozu samopouzdanja posle trijumfa u Češkoj (30:25).

– Jako smo zadovoljni rezultatom. Utakmica je bila od izuzetne važnosti. Bodovi nam znače u borbi za plasman u Švedsku, ali i na planu samopouzdanja za budući rad.

Povratnica u nacionalni tim Slađana Pop Lazić u prvi plan ističe atmosferu iz svlačionice.

– Uz pomoć naše publike u Kraljevu, Češka ne bi smela da nas iznenadi. Pristupićemo maksimalno ozbiljno. Napad je bio dug i strpljiv u Zlinu, a u revanšu moramo da poboljšamo odbranu. Na tome radimo – kaže članica francuskog Meca.

Srpske rukometašice nalaze se na prvom mestu grupe sa šest bodova, dva više od Češke, Ukrajina ima dva, a Italija je bez poena.

Utakmica četvrtog kola kvalifikacija za EP između Srbije i Češke igra se sutra od 18 sati u Kraljevu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter