6
Domaći fudbal

VANREDNO STANJE: Ovog vikenda bez Superlige?

Objavljeno: 11.03.16 u 10:47

Zbog velikih poplava u pojedinim delovima Srbije, Zajednica Superlige razmatra da se 26. kolo odigra u drugom terminu.

Generalni sekretar Zajednice Superlige, Branislav Delić rekao je da se ceka odluka Ministarstva omladine i sporta:

– Očekujemo dopis od Ministarstva omladine i sporta i onda ćemo doneti konačnu odluku. Pre dve godine bili smo u sličnoj situaciji i tada su utakmice odložene, rekao je Delić za Žurnal.

Za sada su najugroženiji tereni u Novom Pazaru i Lučanima, a postoji mogućnost da se utakmice u gradovima gde poplave ne predstavljaju odi

0
0

6 Komentara

  1. „Vanredno stanje“ treba UVESTI i mimo PRIRODNIH-vremenskih nepogoda i da ostane na snazi DO PRESTANKA MESANJA POLITIKE u SPORT i UPUMPAVANJE Drzavnog novca u JEDAN KLUB NA USTRB DRUGOG-DRZAVNOG KLUBA, KOJI NIJE JOS PRIVATIZOVAN, ZA RAZLIKU OD „prvog“ !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Trebalo bi prvo,tebe i one koji te podrzavaju,poslati hitno na lecenje,paposle nastaviti prvenstvo.Ako nije prekinuto u zadnjih 7-8 godina,kad su bile najvece kradje i otimacine od strane jednog,nesrpskog tima,koji se takmici u nasoj ligi,ne bi trebalo ni sada kada jedan tim suvereno dominira i bezi 30-tak bodova najblizem pratiocu.Sve to je u javnosti izneo i njihov clan uprave,detaljnim opisivanjem svih mahinacija,iako smo svi to znali odmah.

      0
      0
      Odgovori
      • Najveća kradja se odvija ove godine…čak veća od one kad vam je taksista Miško doveo trenera. Počelo je sa Terzinim čuvenim : Šta ste se rastrčali !!! I samo vi nemojte srbovati…postali ste izdajice i prodali se za dve – tri nameštene titule…Ništa čudno od vas sa ciganskim karakterom i turskim imenom. Pozdravite vašeg Blera, Mekejna, Klintona…ostale srpske „prijatelje“.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter