10
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ POZIVA DELIJE: Ako želite ovo i dogodine, prekinite bojkot i podržite nas protiv Cedevite!

Objavljeno: 11.03.16 u 23:12

Trener crveno-belih pozvao navijače da pomognu Zvezdi u polufinalu plejofa ukoliko žele da i dogodine gledaju Evroligu.

Nakon sjajnog meča i postignutih poena koji su, možemo slobodno reći, doneli pobedu Zvezdi, novinarima se prvo obratio Kvinsi Miler:

– Neverovatan osećaj! Sjajan osećaj! Igrali smo dobro u odbrani. Igrali smo kao jedan. Prvo poluvreme nije bilo dobro, ali u drugom smo to nadoknadili i pobedili, rekao je junak Zvezdinog trijumfa.

Dejan Radonjić je ukratko sumirao pobedu:

– Čestitke igračima na pobedi. Hvala navijačima što su pomogli da u trećoj hali ove godine trijumfujemo. Bilo bi interesantno čuti komentare da smo izgubili večeras… mislim, ja znam kakvi bi bili, ali možda bi me neko i iznenadio i rekao nešto pozitivno, rekao je Radonjić na početku konferencije.

– Počeli smo dobro u odbrani, ali u napadu je bilo mnogo izgubljenih lopti. Od prevelike želje smo dolazili do previše grešaka u kontinuitetu. Ali vratili smo se odbranom, Panatinaikos se nije odlepio mnogo, držali smo razliku na korektnim brojkama. U drugom poluvremenu igrali smo mnogo bolje, odbranu smo digli, u napadu izgledali mnogo bolje, pametnije, stekli prednost… S obzirom na to da smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa Evrope, stigli su nas preko Vilijamsa, ali smo na kraju prelomili, rekao je Radonjić o meču, a onda nastavio o nečemu za njega mnogo bitnijem.

– Protiv Cedevite igramo u utorak… Pionir tada mora progovoriti. Ako hoćemo Panatinaikos i dogodine, u utorak moramo svi kao jedan. Sve ovo večeras je lepo, ali u utorak kreće plejof. Od toga živimo, završio je Radonjić konferenciju pozivom upućenim navijačima Crvene zvezde da prekinu bojkot ABA lige i podrže košarkaše i u regionalnom takmičenju, ukoliko žele da i narednih godina gledaju ovakve uspehe tima.

0
0

10 Komentara

  1. Pravi je idiotizam bojkovati ligu koja je direktna prohodnost za EL.Ja sam iz unutrasnjosti a da sam iz BGD,gledao bih svaku tekmu jer me ne zanimaju vodje navijaca,vec klub za koga navijam.Suludo je da grobari imaju veci broj navijaca na u proseku od nas,koji smo gotovo duplo brojniji od njih.Okanite se bojkota i pomozite klubu za koji navijate.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo me interesuje stabi bilo dase osnuje jadranska u fudbalu i prvak da direktno ide u ligu sampiona dalibi DELIJE BOJKOTOVALE ????

    0
    0
    Odgovori
  3. radonja mi vadi reci iz usta dosta vise sa tim bojkotom aba lige ako mislimo da gledamo najace klubove u evropi moramo da napunimo pionir i da navijamo a ne da bude pozorisna atmosfera.Franjevci moraju da se useru u hlace od naseg navijanja! Jos jednom puna podrska igracima, treneru i covketu. U utorak svi ko jedan zvezdo zgazi ih sve ooo…!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Apsolutno je u pravu !!!! Kako DELIJE mogu bojkotovati ABA ligu , od koje zavisi Evro liga i dalja nadogradnja kluba ????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter