6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV O POZIVANJU ŽIVKOVIĆA U REPREZENTACIJU: Kvalitetan je igrač, zašto bi smo reagovali

Objavljeno: 11.03.16 u 13:09

Andrija Živković je dobio poziv od selektora Sivića da nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, a povodom toga oglasio se i sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

– Selektor ima pravo…Zašto bi smo reagovali? Ne bi smo onda bili korektni. Nemam ništa lično protiv Andrije Živkovića. Svi smo svesni njegovih kvaliteta. Odluku da ne trenira sa prvim timom doneli smo zbog Partizana, da se tako nešto ne bi ponavljalo u budućnosti, rekao je Iliev za Sportski Žurnal.

0
0

6 Komentara

  1. Halo ti što se predstavljas kao grobar do koske.ne ti si đubre do koske.kako te nije sramota da se smejes nsd sudbinom najveceg fudbalskog bisera u srbiji.kako bi bilo tebi da neko proda samo tvoj krs od auta.bez tvog znanja….a oni prodali njegov zivot.halo bre kreteni jel imate mozga.i umesto da pljujete i trazite odgovornost onih koji su to uradili vama je to ok.Andrija je kriv…a lopovi koji su se ovajdili voze skupe limuzine i setkaju se u visokom drustvu a ti Andrija mars.sve dok tako razmisljate bicete nule.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter