0
Evropske lige

I TO JE FUDBAL: Kažnjen jer je urinirao ispred protivničkih navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.16 u 15:39

Kad ‘priroda pozove’, tu nema puno izbora.

U utakmici odigranoj pre par kola u engleskoj Drugoj ligi između Plimuta i Mensfilda, jedan detalj posebno je raspalio tamošnju javnost i ljubitelje fudbala.

Naime, fudbaler gostiju Adi Jusuf, dok se zagrevao iza gola, a ispred domaće publike, je morao da mokri, pa je to učinio baš kod tribine sa navijačima Plimuta. Sada se oko toga podigla velika prašina, a Jusufa je stigla poprilična kazna zbog toga.

Biće suspendovan na pet utakmica i moraće da plati 700 funti. On je priznao svoju krivicu, ali je i takođe istakao da se oko toga kosultovao sa redarima i igračima Plimuta, kojima to tada nije smetalo.

– Dok klub ne opravdava taj izolovani čin, trebalo je imati na umu da su Adiju i redari i igrači na klupi Plimuta rekli gde to može da učini, a to je bilo van vidokruga ljudi na tribinama – objasnio je Adam Mari, menadžer Mensfilda.

Plimut je na ovom meču slavio sa 3:0 u kom je potpuno dominirao na terenu.

(Izvor: youtube / Plymouth Argyle)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter