0
U pripremi

EL, TOP 16: Spektakl Barselone i CSKA uz Teodosićev tragičan kraj, Real rutinski protiv Žalgirisa

Objavljeno: 11.03.16 u 23:49

U mečevima 10. kola grupe F top 16 faze Evrolige Barselona je CSKA savladala posle produžetka 100:98, dok je Real bio bolji od Žalgirisa 90:75.

Real je reklo bi se rutinski savladao Žalgiris za svoj šesti trijumf u top 16 fazi. Noćioni sa 22, te Rivers sa 14 bili su najbolji u ekipi iz Madrida, dok je Polius postigao 21 poen u timu Žalgirisa.

– Odigrali smo pametan meč, dobru odbranu, zbog koje smo i uspeli da u drugom poluvremenu prelomimo rezultat u našu korist, rekao je Noćioni nakon meča.

Sa druge strane, Jaskivičijus je bio razočaran:

– Borili smo se, trenirali smo za ovaj meč baš dobro, ali lopta nije htela u koš… Neophodno nam je više discipline.

(Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Meč večeri odigrali su CSKA i Barselona. Ssastav iz Katalnonije slavio je nakon produžetka, i to košem Doelmana nakon što je presekao pas našeg Miloša Teosodića pri izvođenju lopte, čemu je prethodila upravo trojka Doelmana. Interesantno je da je pet od svojih 12 Doelman postigao u poslednjih 10 sekundi.

Na kraju, 100:98, uz 21 poen Ante Tomića, dok je Satoranski dodao 19. U ekipi iz Moskve, Nando De Kolo 30, Teodosić 23, šest asistencija i jedan skok više, ali ipak nedovoljno za trijumf.

(Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evroliga, Top 16

10. kolo

Rezultati

F grupa

Bamberg – Olimpijakos 72:71

Laboral – Himki 98:83

Barselona – CSKA 100:98

Žalgiris – Real Madrid 75:90

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter