0
AdmiralBet ABA Liga

ABA JTD: Bez Partizanovaca, samo jedan Zvezdaš u prvoj petorci lige

Objavljeno: 11.03.16 u 14:37

Kao što je to običaj kada se završe takmičenja biraju se najbolji pojedinci i timovi, pa je takav slučaj i sa ABA JTD ligom.

Na red je došla najbolja petorka u izboru navijača, trenera i čelnika lige, a nju sačinjavaju Džejkob Pulen (Cedevita), Timoti Luvavu (Mega Leks), Tadija Dragićević (Budućnost), Miro Bilan (Cedevita) i Maik Cirbes (Crvena zvezda).

Najviše glasova kombinovano dobio je Tadija Dragićević (12,4%), a pratili su ga Luvavu (10,7%), Miro Bilan (9,4%), Maik Cirbes (8,2%) i Džejkob Pulen (7,3%). Ispod „crte“ su ostali Edo Murić (6,1%), Omar Kuk (5,7%), Stefan Jović (4,9%) i Nikola Ivanović (3,1%).

U glasanju je putem sajta ABA lige učestvovalo 6.781 navijač čiji je favorit bio Cirbes odnosno on je uz Kvinsija MIlera dobio najviše glasova, ali daleko veću vrednost imalo je mišljenje trenera čiji su se glasovi vrednovali sa 60% od ukupne sume.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter