0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘ZELENI’ SLETELI U BEOGRAD: Aleksandar Pavlović o Zvezdi i navijačima

Objavljeno: 10.03.16 u 17:49

Košarkaši Panatinaikosa stigli su u Beograd gde će sutra uveče u Kombank areni igrati meč 10. kola TOP 16 faze Evrolige protiv Crvene zvezde.

Bek Panatinaikosa Aleksandar Pavlović prošle sezone vojevao je teške bitke sa košarkašima Crvene zvezde u dresu Partizana, a neretko ulazio i u žestoke obračune sa igračima i navijačima crveno-belih.

Zbog toga se kod Delija nalazi na listi ‘nepoželjnih’. Bure će sigurno biti i ovog puta, ali Pavlović želi da se skoncentriše samo na igru na parketu, ne i van njega.

– Sigurno da nas čeka težak i neizvestan meč, ali nema dileme da idemo na pobedu. Podigli smo formu, na mnogo smo većem nivou nego pre 15 dana. Ponovo verujemo u sebe, novi trijumf bi nam dobro došao na planu samopouzdanja – izjavio je na aerodromu ‘Nikola Tesla’ Aleksandar Pavlović i dodao:

– Recept je da igramo našu košarku, da ne razmišljamo o onome što se dešava na tribinama. Ovo je samo košarka, a navijači kao navijači, oni će raditi svoj posao, mi svoj. Videćemo na kraju kako će to ispasti – rekao je bivši košarkaš Partizana, a prenosi ‘Blic’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter