8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI OBRT: Sjajne vesti za Andriju Živkovića! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.16 u 14:37

Izgleda da nije baš sve tako crno ovih dana za jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera.

Iako je bilo najava da će biti drugačije, zvanično najperspektivniji mladi igrač Srbije Andrija Živković nalazi se na spisku selektora mlade reprezentacije za kvalifikacioni duel protiv Andore koji se igra 25. marta.

I pored po njega otežavajuće okolnosti da se trenutno nalazi samo u trenažnom procesu, ali ne i u takmičarskom ritmu, selektor Tomislav Sivić i direktor mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela, doneli su odluku da se mladom igraču ukaže poverenje i pruži podrška.

Andrija Živković je dugo član mlađih reprezentativnih selekcija i igrač koji je dao ogroman doprinos prilikom osvajanja titule prvaka sveta na Novom Zelandu. Fudbalski savez i svi mi koji vodimo računa o deci koja su praktično odrasla i fudbalski sazrela kroz mlađe selekcije Srbije, na ovaj način želi da pokaže da je Andrija bio, a svi se nadamo i da će biti budućnost našeg fudbala – rekao je Mitar Mrkela.

0
0

8 Komentara

  1. Musavci pokušavaju da smanje uticaj Partizana na igrače. Jadno, kao i obično, ali svi znaju zašto ih zovu ci**ni… to nije zbog boje dresova. Ipak, u ovom sukobu navijam za Andriju, tako da … neka su ga zvali!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota za srpski fudbal.momci se biraju za reprezentaciju na osnovu toga da li su dobri za tim iz koga dolaze a ne koliko vrede

    0
    0
    Odgovori
  3. Da l’ je moguce da im je doslo iz onoga u glavu da je Reprezentacija iznad svega? Na kraju krajeva, ne placa njih JSD Partizan da rade u njegovom interesu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovim „potezom“ se DIREKTNO daje PODRSKA MENADZERIJI, KOJA I RZABIJA SRPSKI FUDBAL, samo iz mrznje prema FKP !!! Jadno i nazadno !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne, nogo se daje podrška Andriji a ne daje se podrška kriminalcima iz uprave Partizana koji su se dobro omastili andrijinim transferom pa se mudro sklonili a „nova“ uprava ga suspendovala.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter