19
Domaći fudbal

SVE OTIŠLO NIZBRDO: Višestruke posledice po karijeru Andrije Živkovića

Objavljeno: 10.03.16 u 00:11

Pored Partizana, Andrija Živković neće moći da igra ni za reprezentaciju Srbije zbog dobro poznate suspenzije.

Andrija Živković imao je prošlu godinu iz snova – titula šampiona Srbije sa Partizanom, pa let na svetski tron sa ‘orlićima’ na Novom Zelandu, gde je bio jedan od najboljih igrača na turniru, pa sve do poslednjih nekoliko minuta utakmice sa Augzburgom kada je Partizan imao evropsko proleće u rukama, a Partizanov vunderkid svoje ime u notesima mnogih evropskih menadžera.

Međutim, u 81. minutu pomenute utakmice Živković je dobio isključenje, Partizan je ispao golom u 89. minutu, a kroz par nedelja krenula je dobro poznata afera sa njegovim ugovorom u Partizanu, zbog čega je sada suspendovan i prekomandovan u Partizanov drugi tim – Teleoptik.

Tek sada, mesec i po dana kasnije, na videlo izlaze sve posledice po njegovu karijeru zbog tih dešavanja i odbijanja da produži ugovor sa klubom iz Humske. Biće bez prave, takmičarske utakmice gotovo osam meseci, mnogi će do tog, juna, jula ili avgusta i zaboraviti na njega, evropski velikani će se ohladiti i veliko je pitanje kako će se oporaviti od toga.

Mnogi su pomislili da će igrati za reprezentaciju, makar prijateljske utakmice protiv Poljske i Estonije, ali – ni to neće biti slučaj. Naime, gotovo je izvesno da Andrija Živković neće biti pozivan na reprezentativna okupljanja sve dok nema takmičarskih utakmica u klubu.

To će sasvim sigurno uticati i na njegovo samopouzdanje, a u kolikoj meri moraćemo da sačekamo još dosta dugo dok ne dobijemo odgovor…

Za razliku od njega, poziv u reprezentaciju po prvi put bi trebao da dobije bivši igrač Crvene zvezde, a sada španskog Eibara.

0
0

19 Komentara

  1. Nema nikakvih posledica,decko je ostao dosledan i tako treba.Igrace za mladu reprezentaciju a tamo mu je i mesto.Previse su ga digli u nebo a u ovom trenutku on i nema mesta u najboljoj selekciji.Za dva ipo meseca,zavrsice se prvenstvo i postace slobodan da bira gde ce otici i za koju kintu.Bitno je da nije dozvolio da se drugi ugradjuju u njegov transfer.

    0
    0
    Odgovori
  2. Uprava pravila ugovore za sebe a sad im neki klinci krivi neka smo oterali Đurića on je napravio veliko sranje.Nisu ovi trebali da prave istu glupost trebal i su da puste da igra a ne kao poslednji papci.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ahahahha za karijeru ??? O cemu pricate decko je mlad, jos se sto cuda moze desiti sa njegovom karijerom, jesam grobar, ali ga ne bih voleo videti u crno-belom dresu, barem dok su ovi od NASEG DRAGOG VUCICA U KLUBU PA GLEDAJU KAKO DA UKRADU I OVO MALO PARA IZ PARTIZANA….. Njega ce sacekati strani klubovi, jedva cekaju to su lake pare, kada nema ugovor sa klubom ,a i ne sumljam da ima vec ugovor sa nekim stranim klubom…. A koga ce zvati u nasu reprezentaciju??? Ko njega moze da zameni?? samo da mi je znati??

    0
    0
    Odgovori
  4. znam mnoge koji nisu igrali u klubovima a igrali su za reprezentaciju pa zasto da i sa Zivkovicem to ne bude slucaj ? Dokaz da Karadzic radi u interesu Partizana a ne srpskog fudbala. Momak je zaduzio srpski fudbal, red je da mu se u izadje u susret kada mu se lomi karijera a sve zarad dobrog igraca u reprezentaciji u buducnosti. Da ne znam sta je ljubav prema klubu preporucio bih mu da dodje u Zvezdu

    0
    0
    Odgovori
  5. Celi transfer period i otac i sin pricali o trecem licu , nije moj sin roba , on je po snegu cepo drva Za familiju itd … Prvo sam mislio da su u Pravu i davao im podrsku ali kad razmislis Malo decko je cepo drva pre nego sto je dosao u partizan i nije partizan kruv Za to sto neki klinac sece drva Za familiju krivi du orac i drzasa a kad je doso u partizan imo je najbolje uslove od svoih vrsnjaka. A Ako mu sin nije roba i Ako nece trece lice sto putuje sa djordjevicem u spaniju i prodaje sina sa trecem licem

    0
    0
    Odgovori
  6. mali se kad gledamo i zeznuo slusajuci tatu i menadžera kojima pare mozak pomutile,niko nije razmišljao neigranje za Srbiju,kako je krenuo biće mu ko panticu

    0
    0
    Odgovori
  7. Dečko je gotov, ukoliko ne potpiše novi ugovor uskoro i krene da igra, na leto više neće to biti isti igrač koji je bio prošle godine

    0
    0
    Odgovori
  8. Poceli ste bas prljavo da pljujete dete sram vas bilo, po cijoj direktivi. Vi ste novinari i pisite objektivno ili nemojte ni da ga pominjete.

    0
    0
    Odgovori
  9. Unistice mu karijeru crno bela gamadija a mali je naj zasluzniji za nju.da je prvo napunio dzepove olosima onda bi bio dobar a ovako ne valja……………stoka je to………

    0
    0
    Odgovori
  10. pa neka dodje kod nas u PUKOVAC ODAKLE SU NJEGOVI , IGRACE U PRVOM TIMU ZA NAS,SAMO MI NEMAMAO MILIONE, MOZEMO DA MU DAMO RASAD ZA PLASTENIK DA SADI A TATA JOVICA MOZE DA NADGLEDA SSADNJU I POMAZE PO MALO SA 25 PROCENATA UCESCA.

    0
    0
    Odgovori
  11. Steta jedno gresno djete od halapljivog Jovice? Nasto je spao srpski fudbal da prvo upoznavamo halapljive roditelje i menadzere pa tek onda igrace. Setite se samo onog iz Rume pa Mitrovog galamdzije…Tuga je to…

    0
    0
    Odgovori
  12. A sta da ima povredu ligamenata kolena pa za to vreme nema ni treninge i plus kada se oporavi pocetnicki strah. Ovako ziv i zdrav i trenira, pa ce se brzo i uklopiti mlad je!

    0
    0
    Odgovori
  13. Podrska za Andriju!!!!!! Nije njegova krivica prodaja njega bez da je i obavesten. Nestrucni i pohlepni likovi stete klubovima na ovaj nacin o tome se malo pise, sta znaci prodaja za 1,2 miliona eura za klubove koji prihoduju desetine miliona eura godisnje. Ostavite dete na miru .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter