0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SRBIJA ČEKA REKORD: Objavljene cene karata za uživanje u bravurama Rikardinja i srpskih futsalera

Objavljeno: 10.03.16 u 15:38

Prvi meč baraža za plasman na FIFA Futsal Svetski kup u Kolumbiji, između Srbije i Portugalije, igra se 22. marta u Kombank Areni.

Fudbalski savez Srbije objabio je da će ulaznice za utakmicu između Srbije i Portugalije koju predvodi najbolji igrač sveta Rikardinjo, iznositi 500 i 300 dinara za prvu, odnosno, drugu kategoriju tribina. Ulaznice se mogu kupiti od 14. marta, a meč je zakazan za 22. mart od 20.15h.

Očekuje se da ovaj događaj uđe u istoriju svetskog futsala po broju gledalaca na jednom meču. Rekord u poseti jednom meču futsala drže Brazilci, kada je u finalu SP bilo 15,500 gledalaca, a taj rekord samo iz tehničkih razloga nije oboren na nedavnom EP u Beogradu. Zbog toga se očekuje da i taj rekord padne u ruke srpskih navijača.

Revanš duel sa Portugalijom igra se 12. aprila, a FIFA Futsal Svetski kup održava se u Kolumbiji od 14. septembra do 2. oktobra 2016. Titulu brani Brazil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter