3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKOVIĆ NE KRIJE: Pao rekord ili ne, ova generacija je već ušla u istoriju!

Objavljeno: 10.03.16 u 13:35

U taboru crveno-belih ne manjka samopouzdanja.

Crvena zvezda će bez navijača, ali uz kapitena Aleksandra Lukovića na megdan Novom Pazaru.

Nakon što je odradio suspenziju posle isključenja na derbiju, Luković se u intervjuu za „Blic“ osvrnuo na šampionsku trku:

– Gotovo da je šampionska trka rešena, posebno posle pobede u derbiju. Imamo 29 bodova više od Borca i 32 od Partizana, koji je naš najveći rival, uz dužno poštovanje prema ostalim timovima. To je ogromna prednost, a biće velika i kada dođe do podele bodova. Ipak, ne smemo da se opuštamo, nema nikakvog razloga za to, rekao je popularni Lune.

Takođe, nije propustio ni da se osvrne na sustizanje rekorda od 28 pobeda, koji drži tim Benfike:

– Lepo zvuči to što možemo da uđemo u istoriju evropskog fudbala, ali ne verujem da bilo ko od mojih saigrača misli toliko unapred. Najbolje i najpametnije je ići utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti dokle će nas to odvesti. Ne treba se opterećivati rekordima, ova generacija je već ušla u klupsku istoriju, završio je Luković.

Ipak, ima i onih u Zvezdi koji nisu zadovoljni početkom proleća.

0
0

3 Komentara

  1. Znase koje krao sest uzastopnih titula, Neme vise sto bi rekao pokojni Mladen Delic MIlosevica Marjanovica Tadica i ostalih lopova,koji su sve radili da bi unistili Crvenu Zvezdu kao sportsko drustvo.Bio im interes da ostane jedno jedino Jugoslavensko sportasko drustvo sa sest buktinja,Nazalost vas grobara balegara to nije uspelo jer pravi Srbi navijaju samo za Crvenu Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Istina da je ušla u istoriju ali onu sramnu, tako će i da ode u zaborav sa velikim vođom skupa. Sve ste pokrali što je moglo, od narodnih para do rekorda…uživajte u svemu brzo će kraj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter