8
TimeOut

FOTO: FSS

SUNČANJE NA +32: Dok je na jednoj strani smrzavanje, na drugoj je prava žega (FOTO)

Objavljeno: 09.03.16 u 15:21

Bivši golman Crvene zvezde Predrag Rajković od ove sezone brani gol Makabija iz Tel Aviva, ali i dalje prati dešavanja u srpskom klupskom fudbalu.

Za razliku od Srbije gde je ovih dana prohladno i kiša pravi velike probleme ovdašnjem stanovništvu u Izraelu je toliko toplo da Rajković i njegovi saigrači slobodno vreme provode na plaži.

U opisu fotografije mladi golman je napisao da je dan za odmor na +32, uz jasnu aluziju na bodovnu razliku koju Crvena zvezda ima u odnosu na Partizan.

0
0

8 Komentara

    • Penzioner, rekao dam ti lepo da ideš da hraniš golubove, dobićeš infarkt… Dosta mi je tih teorija zavere navijača plačizana… Kad god plačizan nije prvi u bilo kom sportu, to je namešteno…Te insinuacije na nivou dece iz vrtića mogu samo žene u crnom da forsiraju… A evo već dve nedelje plačete zbog 1:2.

      0
      0
      Odgovori
      • I… i dalje je 1:2… I vaš Tole potvrdio da nije bilo penala… Znam da boli…. Idi hrani veverice i igraj šah… Šlog će te strefiti…

        0
        0
        Odgovori
  1. Hahaha on se nekome sprda. Kako je otišao iz Zvezde, postao je jedna obična rupa. Bolje bi branio kolac zaboden u zemlju po sred gola.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter