4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA PARTIZAN: Brazilac van terena mnogo duže nego što se mislilo

Objavljeno: 09.03.16 u 09:28

Partizan će bez Evertona Luiza biti više od prvo predviđenih deset dana.

Kako stvari stoje povreda je teže prirode, te će se Brazilac na teren vratiti tek u plej-ofu. Evertonu Luizu su stradali ligamenti i van terena će biti narednih šest nedelja ili do polovine aprila.

Everton ima rupturu medijalnog kolateralnog ligamenta. Poslednji pregled je pokazao da je povreda teža nego što se u prvi mah mislilo, očekuje ga pauza od šest nedelja – rekao je doktor Ilija Rosić za Sportski žurnal.

Everton Luiz se povredio na meču sa Radničkim u Nišu, a po svemu sudeći sada će preskočiti i duele sa Voždovcem, Spartakom u Kupu, Čukaričkim, Radnikom, Javorom i Mladošću.

0
0

4 Komentara

  1. Steta, a taman se pali masina 5000 kubika, na mlazni pogon, Zvezdu bi stigli ocas posla pa ne bi ismevali Bandalovskog. Eto, jer moze neko da kaze da samo Glodjovic i nesrecna povreda Evortona nisu sprecili Partizan da se okiti titulom sampiona. Dobro sad pomalo su doprineli i Vucic, CIA, BIA, Arapi, pingvini sa Madagaskara, Bora Drljaca, mamurluk Ilic Sase, rumeni obrazi Nikole Ninkovica i crne kose raspletene bujne Stefana Babovica zvanog Babirlo. Obaska, sada zbog kosarke u Beograd stize i ribar Pavlovic Sasa.

    0
    0
    Odgovori
    • jevtovic je jedna od vecih rupa u nasem prvenstvu, everton nije klasa ali je barem od jevte bolji ……………….. pa taj jevta se samo vuce po terenu, neoduzima lopte protivniku, trckara pored njih i brani neki prostor kao, a prolaze ga konstantno, nema 2 presecene lopte po mecu …………… ako nista everton se barem trudi, trci, kolje, bori, pa covek se i nervira bar, onaj jevtovic kao zombi, nikakvih emocija, jedino sto zna je da dobije crveni karton na neki glupav nacin ………… ajde da nelazem svaka ispucana lopta je njegova zbog visine ali na zemlji nesnalazi se nikako

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter