5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO IME MEĐU ‘ORLOVIMA’: Bivši fudbaler Crvene zvezde u reprezentaciji Srbije

Objavljeno: 09.03.16 u 19:10

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije pokušaće da sa novim igračima krene u novi kvalifikacioni ciklus.

Nekadašnji fudbaler Rada i Crvene zvezde, a sada član Viljareala koji trenutno igra na pozajmici u Eibaru, Aleksandar Pantić, biće novo ime na spisku selektora Srbije Radovana Ćurčića, piše ‘Blic’.

On će svoj debi u nacionalnom timu moći da ostvari 23. marta protiv Poljske u Poznanju ili u prijateljskom duelu sa Estonijom u Talinu šest dana kasnije.

Pantić je već nosio dres Srbije, ali u selekcijama za igrače do 19 i 21 godine, a sada će imati priliku i za debi u ‘A’ timu.

Srbiji će dva pomenuta duela biti pripremni pred početak kvalifikacija za Mondijal u Rusiji koje počinju u septembru ove godine.

0
0

5 Komentara

  1. Obicno drvo…da vredi,igrao bi bar u Viljarealu,ne bi ga pozajmili Eibaru ali izgleda da ima jakog menadzera,cim ga gura u reprezentaciju iz ovakvog tima a posebno sto je bio rupa u mladjim selekcijama.

    0
    0
    Odgovori
    • A ko gura Mitrovica klasicnog spic igraca u reprezentaciju koji na sedamnaest zvanicnih nastupa postigne jedan gol!?????? Prosek za Ginisa ali u negativnom smislu!!! Kad stvarno budes realan postavi komentar ovako si realno dijabola!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. pozvati i danijela aleksica decko kida i ima kvalitete u prekidu igre to nas je krasilo ranije a od mihajlovica nismo imali opasnog igraca za slobodnjake! dosta vise starleta igraca iz velikih klubova svi smo videli gde su nas doveli! srbija!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter